У центрі Києва змінять рух громадського транспорту (Схема)

У центральній частині столиці біля Бессарабського ринку перенесли зупинку громадського транспорту - мова йде про автобусному маршруті №118. Про це повідомили в прес-службі Департаменту транспортної інфраструктури Київської міськдержадміністрації.

Зупинка була розташована відразу за поворотом і під час посадки і висадки пасажирів автобус блокував смугу. З 29 вересня зупинку в напрямку станції метрополітену "Чернігівська" перенесли на 80 метрів назад. Тепер автобус зупиняється за 50 метрів до повороту і не створює аварійних ситуацій.

C7o90Xe4k5OJ51M09dGAA_rTY.jpeg

Нагадаємо, що столична влада продовжує процес кардинальної зміни проїзду в міських маршрутних автобусах, тепер за стандартами перевезень стежитимуть на офіційному рівні. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Йдеться про призначення нового керівника Комунальної служби перевезень - ним став Віктор Савченко, якого представили колективу департаменту транспортної інфраструктури КМДА. Заступник голови КМДА Костянтин Усов заявив, що Савченко очолив складний напрямок, а його завданням буде зміна стандартів пасажирських перевезень в Києві в умовах боротьби з мафією маршрутників.

Чиновник заявив, що Савченко повинен буде повернути віру жителів міста в якісну роботу громадського транспорту.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися