У Києві всі будинки керуючих компаній готові до зими

Загалом виконані роботи підготовки внутрішньобудинкових систем опалення

У Києві провели підготовку теплового господарства до роботи в осінньо-зимовий період. За повідомленням директору Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Дмитра Науменка, станом на сьогодні усі житлові будинки, що обслуговуються комунальними керуючими компаніями, отримали відповідні акти готовності.

"Зараз триває перевірка теплопостачальними підприємствами житлових будинків для надання актів готовності. На сьогодні такі акти отримали 98% будинків, які оснащені системами централізованого опалення, із них 100% актів готовності отримали будинки, що обслуговуються комунальними керуючими компаніями. Ми зараз працюємо із представниками будинків інших форм управління і впевнені, що до початку опалювального сезону усі матимуть технічну готовність подати тепло", – зазначив він.

Загалом виконані роботи підготовки внутрішньобудинкових систем опалення, водопостачання, водовідведення, ізоляції трубопроводів та мереж електропостачання.

За словами Науменка, завершується перевірка спеціалізованої техніки керуючих компаній, що буде залучена для прибирання прибудинкових територій і проїздів. Комунальні керуючі компанії вже підготували 284 одиниці техніки, зокрема 157 тракторів, які обладнані GPS-трекерами, що дозволяє відстежувати переміщення техніки та роботу в режимі реального часу. Також керуючі компанії планують підготувати 11 тисяч тонн посипкового матеріалу для обробки дворів під час ожеледі та снігопадів.

Як писали "Коментарі", зараз тривають останні приготування дорожньої служби та комунальних транспортних підприємств столиці до зими. Цьогоріч підприємства комунальної корпорації "Київавтодор" підготують 586 одиниць спеціалізованої техніки для роботи взимку.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися