МАУ відкриває рейси з Києва в Бодрум

Річну відпустку можна провести в Туреччині без карантинних обмежень

Ослаблення карантину, про яке оголосили у Києві, торкнеться не тільки киян. Так, українцям стануть доступні перельоти в Туреччину. Про це заявив вітчизняний авіаперевізник "Міжнародні авіалінії України".

Рейси за маршрутом Київ — Бодрум з 15 липня по 30 вересня цього року будуть виконуватися по середах, а з 18 липня по 10 жовтня цього року — по суботах.

"Бодрум — найбільш європеїзований курорт Туреччини, омивається Егейським морем. На цьому курорті є місце для відпочиваючих на будь-який смак: якісні і розкішні пляжі, в тому числі пляжі зі знаком "Голубий прапор", катамарани, скутери, парасейлінг, віндсерфінг, активна нічне життя, античні пам'ятники і місця для відпочинку з дітьми", — кажуть в МАУ.

Зазначимо, що злітати до Туреччини українці можуть без всяких обмежень. Крім вільного пересування, ця туристична країна знаходиться в списку країн "зеленої" зони МОЗ України, після відвідування яких не потрібно проходити самоізоляцію або здавати тест на коронавірус.

Нагадаємо, що влада Туреччини обмежила кількість і розміри ручної поклажі для пасажирів авіарейсів. У салоні дозволено провозити лише невелику сумку, ноутбук або сумку з речами для немовляти. Вага ручної поклажі не повинна перевищувати п'ять кг, а розмір бути не більше 40×30×10. Також у МАУ повідомили про плани відкрити рейси з Києва до Єгипту.

Як повідомляв портал "Коментарі", український авіаперевізник МАУ відновлює регулярні рейси після ослаблення карантину. Перші регулярні перельоти літаки компанії будуть виконувати з Києва в Амстердам і Париж.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися