На Київщині за місяць склали понад 1600 протоколів за перевищення швидкості

За останній місяць порушили швидкісний режим 1629 водіїв.

За вересень цього року в Київській області патрульні поліцейські виписали штрафи за порушення швидкісного режиму більш ніж 1600 водіям. Штрафи склали від 340 до 1700 гривень. Про це повідомили в прес-службі поліції Київської області.

Так, за останній місяць порушили швидкісний режим тисяча шістсот двадцять дев'ять водіїв.

Згідно ч. 1 ст. 122 КУпАП, перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на 20 км / год тягне штраф в розмірі 340 гривень. Згідно ч. 4 ст. 122 КУпАП, перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на 50 км / год тягне за собою накладення штрафу в розмірі 1700 гривень.

У поліції нагадали, якою має бути швидкість автомобіля, щоб усюди встигнути і бути безпечним для себе та інших учасників дорожнього руху:

20 км / год - швидкість, яку водій повинен дотримуватися в житлових зонах.

50 км / год - швидкість руху транспортних засобів в населених пунктах.

90 км / год - на автомобільних дорогах, де смуги руху не відокремлені одна від одної розділювальною смугою.

110 км / год - максимальна швидкість руху на автомобільній дорозі з окремими проїзними частинами, що відокремлені одна від одної розділювальною смугою.

Як писали "Коментарі ", в ніч на 3 жовтня в Дніпровській районі Києва сталося ДТП . За інформацією ЗМІ, в одному з автомобілів знаходився відомий український актор Михайло Жонін.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися