Вперше за 53 роки: в Київській області відремонтують міст (ФОТО)

Після будівництва моста його жодного разу не ремонтували

На мосту через річку Ірпінь на дорозі Р-04 Київ - Фастів - Біла Церква - Тараща - Звенигородка будуть робити капітальний ремонт. Про це повідомляється в пресслужбі Київської міської державної адміністрації, посилаючись на Службу автомобільних доріг у Київській області.

За інформацією джерела, ремонт 89-метрового моста стартував за програмою Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво". Варто зазначити, що міст був побудований у 1968-му, тобто 53 роки тому, і з того моменту його жодного разу не ремонтували. У 2021 році він був визнаний непрацездатним.

На цей момент перекрита ділянка дороги на мосту. В той самий час будується об'їзний міст. За планом у робочих заміна балки прогонової будови, ремонт проїжджої частини, установка нових знаків, встановлення огородження, а також нанесення розмітки на дорогу.

picture


До слова, в пресслужбі "Укравтодору" повідомляється, що у 2021 році в рамках Національної програми відновлення мостів будуть відреставровані понад 160 штучних споруд по всій Україні.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на Оболоні починають капремонт парку біля озера. Вже було презентовано проєкт ремонтних робіт. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві почався конкурс на реконструкцію скверу ім. Шеремета. Рішення конкурсу буде прийнято на основі голосування журі. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися