У Києві до середини грудня перекрили Південний міст (Карта)

У столиці частково перекрили рух транспортних засобів на естакаді Південного мосту через проведення ремонтних робіт - дорожники замінять деформаційні шви. Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що обмеження руху транспорту в напрямку лівого берега буде діяти до 15 грудня. На естакаді Південного мосту проведуть роботи по ремонту опор з заміною деформаційних швів. Сам ремонт почався ще в початку серпня, проте весь період він тривав під проїзною частиною ..

До середини грудня ділянку буде частково перекритий для проїзду, за даний період дорожники запланували заміну 4-6 деформаційних швів, всього на Південному мосту їх залишилося замінити 18 штук.

ayp0Gpg5zqvyUBLt7pW40bVcg.jpeg

Нагадаємо, що в центральній частині столиці біля Бессарабського ринку перенесли зупинку громадського транспорту - мова йде про автобусному маршруті №118. Про це повідомили в прес-службі Департаменту транспортної інфраструктури Київської міськдержадміністрації.

Зупинка була розташована відразу за поворотом і під час посадки і висадки пасажирів автобус блокував смугу. З 29 вересня зупинку в напрямку станції метрополітену "Чернігівська" перенесли на 80 метрів назад. Тепер автобус зупиняється за 50 метрів до повороту і не створює аварійних ситуацій.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


РОСТИСЛАВ

4 жовтня 2021, 20:14

Каждый год одно и тоже, все лето перекрывают,а весной снег сходит вместе с асфальтом.Ничего не меняется в этой стране дураков

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися