Заради чергової забудови: під Києвом знищать 18 гектар лісу (Карта)

В Обухові Київської області депутати місцевої міської ради прийняли скандальне рішення - вони віддали під забудову 18 га лісу на території міста. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив депутат Обухівського міськради Богдан Яцун.

Відомо, що депутати прийняли проект містобудівної документації - план зонування територій міста, який дає дозвіл на забудову близько 18 гектар лісу в Обухові. Депутати виносили в зал альтернативний план зонування, який передбачав збереження лісових ділянок, однак рішення було провалено.

Нагадаємо, що н а лівому березі столиці вже незабаром можуть почати масштабне будівництво на території Дарницького м'ясокомбінату, який був одним з найбільших м'ясопереробний підприємств колишнього СРСР. Територія колишнього підприємства розташована між парком Партизанської слави і ДВРЗ на вулиці Зрошувальна, вона охоплює близько 110 тисяч квадратних метрів, де сьогодні стоять аварійні і напівзруйновані будівлі. Приміщення знаходяться в приватній власності.

Найбільш імовірним варіантом розвитку подій може стати використання території для створення виробничих підприємств, так як поруч розташовані всі необхідні для виробництва комунікації і залізниця. Також на місці заводу можуть створити логістичний центр зі складською нерухомістю. Також через розширення Києва інвестор може трансформувати територію в житловий комплекс з недорогим житлом, проте знаходження ділянки в промисловій зоні ускладнює можливості використання в житлових цілях.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Володимир

4 жовтня 2021, 10:51

то де ж карта

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися