Був головою більше 30 років: в Києві помер начальник міської швидкої допомоги (Фото)

У столиці після тривалої боротьби з серйозною хворобою пішов з життя директор міського Центру екстреної медичної допомоги Анатолія Вершигори, йому було 70 років. Про це повідомили на офіційній сторінці підприємства в Facebook.

Вершигора був Заслуженим лікарем України, роботі в швидкої допомоги він віддав 45 років свого життя, а на посаді директора міської швидкої пропрацював 32 роки.

Нагадаємо, що недавно в Києві пішов з життя єдиний син легендарного українського режисера Сергія Параджанова Сурен - його серце перестало битися в віці 63 років. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив грузинський товариш Сергія Параджанова і фотограф Юрій Мечитов.

Сурен Параджанов народився в 1963 році, він жив в Києві з матір'ю, яка була дружиною знаманітого режисера. Світлана Щербатюк-Параджанова померла влітку 2020 року в віці 81 року.

Сергія Параджанов був легендарним українським і вірменським режисером, автором фільму "Тіні забутих предків" 1964 року народження, за який він отримав міжнародне визнання. У 1990 і 1991 роках він отримав звання народного артиста УРСР і державну премію України імені Тараса Шевченка - обидві посмертно.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися