Не будуть пускати в транспорт: Кличко висловився про примусову вакцинацію в Києві

Міський голова української столиці Віталій Кличко висловився про можливість примусової вакцинації від COVID-19 в Києві і допустив додаткові обмеження для нещеплених. Про це він повідомив в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

За його словами, в Києві зараз спостерігається важка ситуація з ростом захворюваності, а більшість хворих у важкому стані не вакциновані від інфекції. Мер припустив, що людей, який не прижились від COVID-19 можуть перестати пускати в муніципальний транспорт і громадські заклади.

Він зазначив, що мова йде про більш жорстких обмеженнях, що по суті є примусової вакцинації для турботи про здоров'я людей.

Нагадаємо, що раніше завідувач кафедри анестезіології та інтенсивної терапії Національного медичного університету ім. А. А. Богомольця Сергій Дубров розповів, що рівень зростання кількості нових випадків коронавирусной хвороби в Україні на відміну від більшості країн світу досить поступовим темпом, однак штам "Дельта" є найбільш небезпечним серед інших видів коронавируса.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися