"Геть з Києва, іржаві": фанати "Динамо" вивісили новий банер проти "Шахтаря" (Фото)

Фанати київського "Динамо" вивісили новий банер з образами на адресу донецького "Шахтаря" на НСК "Олімпійський" - це сталося напередодні матчу між командами. Про це повідомили на Facebook-сторінці "Брутальний футбол".

Перед початком поєдинку фанати київського клубу вийшли на дах фан-магазину "Шахтаря" на НСК і вивісили банер ыз написом "Геть з Києва, іржаві". Цей же банер вони вивісили під час матчу.

Нагадаємо, що недавно у центрі столиці після презентації нової футбольної форми донецького "Шахтаря" фанати київського "Динамо" осквернили банери з символікою команди-конкурента. Про це повідомили на сторінці ультрас столичного клубу в Facebook.

Презентація форми донецького клубу на сезон 2021/22 проходила в Українському Домі, який розташований на Європейській площі, а будівля була прикрашена емблемами "Шахтаря". Неподалік від Українського Дому розташований стадіон "Динамо" імені Валерія Лобановського.

Емблеми гірників були зірвані фанатами київського клубу або закидані яйцями, ультрас "Динамо" заявили, що донецькому клубу "тут не раді".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Тупоголовым

5 жовтня 2021, 06:43

На больше ума нету.укусите себя за х.й.толку будет больше.

Андрей

4 жовтня 2021, 12:33

Правильно. Гоните их ссаными тряпками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися