У Києві перекрили центральну вулицю Троєщини: подробиці

У Деснянському районі української столиці на Троєщині тимчасово обмежили рух транспортних засобів на вулиці Оноре де Бальзака - причиною стало проведення ремонтних робіт. Про це повідомляє видання "Вечірній Київ".

За даними комунальної корпорації "Київавтодор", 5 жовтня, з 09:00 до 17:00 на одній з ділянок вулиці Бальзака проведуть роботи з облаштування верхнього шару дорожнього покриття. Ремонт буде проведено протягом дня від шляхопроводу через проспект Романа Шухевича до будинку №2-А. На цій ділянці буде частково перекрито рух транспорту.

Нагадаємо, що в столиці частково перекрили рух транспортних засобів на естакаді Південного мосту через проведення ремонтних робіт - дорожники замінять деформаційні шви.

Відомо, що обмеження руху транспорту в напрямку лівого берега буде діяти до 15 грудня. На естакаді Південного мосту проведуть роботи по ремонту опор з заміною деформаційних швів. Сам ремонт почався ще в початку серпня, проте весь період він тривав під проїзною частиною ..

До середини грудня ділянку буде частково перекритий для проїзду, за даний період дорожники запланували заміну 4-6 деформаційних швів, всього на Південному мосту їх залишилося замінити 18 штук.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Алехандро

5 жовтня 2021, 15:09

в каком месте она центральная омг

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися