"Жорстка умова": Кличко назвав дату відкриття Подільсько-Воскресенського моста

Міський голова столиці Віталій Кличко назвав точні терміни відкриття руху на Подільсько-Воскресенському мосту, який повинен з'єднати Поділ і Троєщину. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "РБК-Україна".

За його словами, міст поїде до кінця 2021 року, а на одній з нарад він поставив жорстку вимогу профільному заступнику Олександру Густелеву, що міст повинен бути готовий до цього терміну, адже взяті зобов'язання не відповідають дійсності.

Кличко зазначив, що той, хто поставляє йому неправдиву інформацію - працювати з ним не буде. Він підкреслив, що поставив жорстку умову відкрити Подільський міст до кінця 2021 року або густіла буде звільнений, таким чином, у нього є мотивація.

Нагадаємо, що раніше в комунальному підприємстві "Дирекція з будівництва шляхово-транспортних споруд Києва" назвали ряд умов для відкриття Подільсько-Воскресенка моста вже до кінця 2021 року.

Для відкриття автомобільного сполучення на Подільському мосту до кінця року необхідно виконати наступні роботи: монтаж металоконструкцій прогонових будов шляхопроводів через залізницю, зведення тунелів метрополітену на ділянці Русанівських садів і дорожнього насипу, перекладання інженерних мереж, спорудження підпірних стін, насипу і конструкції дорожнього полотна, а також будівництво траси моста в напрямку вулиці Оноре де Бальзака на Троєщині.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ы

5 жовтня 2021, 18:19

Буде, роботи на весь 2022 рік без Вітальки . Для открытия автомобильного сообщения на Подольском мосту до конца года необходимо выполнить следующие работы: монтаж металлоконструкций прогоновых строений путепроводов через железную дорогу, возведение тоннелей метрополитена на участке Русановских садов и дорожной насыпи, перекладывание инженерных сетей, сооружение подпорных стен, насыпи и конструкции дорожного полотна, а также строительство трассы моста в направлении улицы Оноре де Бальзака на Троещине. Источник: https://kyiv.comments.ua/news/society/developments/4379-zadolzhennost-stolichnyh-predpriyatiy-po-zarplate-sostavlyaet-pochti-618-mln-grn.html © Comments.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися