У Києві на Лісовій торговці поставили намети на пішохідному переході (Фото)

У Деснянському районі столиці на Лісовому масиві стихійні торговці поставили свої намети прямо на пішохідному переході - це помітили місцеві жителі біля станції метрополітену "Лісова". Про це повідомляє Telegram-канал "Київ оперативний".

Відомо, що біля станції підземки "Лісова" торговці виставили намети з продуктами прямо на пішохідному переході. Це ускладнює дорожній рух і створює аварійні ситуації для водіїв і пішоходів.

Нагадаємо, що в Деснянському районі української столиці на Лісовому масиві важкою технікою повністю знесли незаконний ринок МАФів "Юність". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив депутат Київської міської ради Владислав Трубіцин.

За його словами, демонтаж тимчасових споруд на ринку практично закінчений. Комунальники з підприємства "Київблагоустрій" вже знесли понад 80 кіосків різної площі. Роботи з демонтажу будівель тривали з серпня 2021 року.

Колгоспний ринок був відкритий в 1971 році, тоді він називався "Лісовим". У зв'язку з тим, що поруч розташувалася зупинка "вулиця Юності", ринок з часом змінив назву. Зараз ринок є найбільшим будівельним ринком в столиці.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися