На Солом'янці оновлять дитячі садки: знаємо які

Київська влада вирішила оновити будівлі шкіл та дитячих садків

Столиця активно готується до нового навчального року. Незважаючи на те, що влада допускають дистанційне навчання через карантинні обмеження у зв'язку з епідемією коронавірусу, роботи по відновленню будівель вирішили продовжити. На цей час до навчального року планують капітально відремонтувати 26 установ. Про це розповіли в райдержадміністрації. Будівельники замінять вікна, відремонтують харчоблоки та їдальні, полагодять вхідні групи, покрівлі, фасади, огорожі та місць загального скупчення людей. Так що будівлі приведуть в порядок і скоро зможуть приймати школярів та малюків у будівлях із "свіжим" ремонтом.

До середини липня комунальники завершили ремонт таких об'єктів: у дитсадках №478, 623, 677, 748, а також у школах №12, 64, 67, 74, 221, 310.

Крім оновлених приміщень для навчання, до початку нового навчального року біля київських шкіл з'являться велопарковки. Їх встановлять біля 113 навчальних закладів. Організація таких парковок актуальна в даний час, адже багато школярів і вчителя добираються до шкіл на велосипедах. І присутність таких парковок зробить цей процес набагато зручніше і безпечніше. Тому до початку навчального року будуть обладнані 336 паркувальних місць.

Як повідомляв портал "Коментарі", Верховна Рада України зареєструвала законопроєкт, згідно з яким повну середню можна буде отримувати не один раз. Дана інформація з'явилася на сайті парламенту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися