В соціальних закладах Києва уже увімкнули опалення

Про це йдеться у відповідному розпорядженні Київради від 30 вересня.

Ще з п'ятниці 1 жовтня у Києві мали би увімкнути опалення у соціальних закладах: школах, садочках, лікарнях. Про це йдеться у відповідному розпорядженні Київради від 30 вересня.

Згідно із документом, із 1 жовтня керівникам теплопостачальних підприємств доручено почати підключення систем теплопостачання в закладах охорони здоров’я, культури, фізичної культури і спорту, дошкільної і загальної середньої освіти.

picture

Варто зазначити, що опалювальний сезон в житлових будинках починається, коли середньодобова температура повітря протягом трьох днів становить 8 градусів і нижче.

Водночас як писали "Коментарі", прийдешній тиждень порадує жителів Києва та області своєї погодою. Синоптики обіцяють відсутність дощів і різких температурних стрибків.

Так, за даними метеорологів, робочий тиждень у столиці та області почнеться з сонячного дня. У Києві вдень очікується від 14 до 16 градусів, а до ночі стовпчик термометра опуститься до +6 градусів вище 0. Що стосується Київської області, вдень температура повітря підніметься до 15 градусів. Вночі очікується до 6 градусів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися