"Укрзалізниця" запустила новий потяг з Києва: ціна квитків

З Києва запустили новий потяг регіонального значення до Гайворона, перший склад почав курсувати на маршруті

"Укрзалізниця" запустила новий потяг регіонального значення між Києвом і Гайвороні Кіровоградської області, який вже почав курсувати з жовтня. Про це повідомили на сторінці Гайворонського міської ради в Facebook.

Відомо, що поїзд курсуватиме по вівторках, п'ятницях і неділях. Він буде відходити з Києва о 14:41 і прибуватиме в Гайворон в 00:11, в зворотному напрямку поїзд курсуватиме в понеділок, середу і суботу, вирушаючи з Гайворона о 01:10 і прибуваючи до Києва о 10:52. Квиток на плацкарт обійдеться в 168,96 гривень, а на купе - в 268,09 гривень.

Нагадаємо, що міністр з питань тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков заявив, що між Києвом і Маріуполем планують запустити нові потяги "Інтерсіті". Для цього збудують дві нові залізничні магістралі.

За словами міністра, уряд в майбутньому планує займатися проблемою електрифікації майбутньої залізниці між Маріуполем і Покровському (колишній Красноармійськ), після чого почнеться будівництво.

Міністр заявив, що нова залізнична магістраль стане швидкісний і придатною для поїздів "Інтерсіті", будівництвом і реалізацією проекту буде займатися міністерство інфраструктури.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися