Київський метрополітен запустив новий потяг на синій гілці: подробиці (Фото)

У київському метрополітені запустили новий потяг, який курсуватиме на синій гілці

У київському метрополітені запустили новий потяг, який курсуватиме на синій гілці підземки між станціями "Героїв Дніпра" і "Теремки". У ньому можна буде побачити незвичайну виставку. Про це повідомляє видання "Вечірній Київ".

Відомо, що в поїзді можна буде побачити виставку постів про Георгія Нарбута - українського художника і ілюстратора. У п'яти вагонах розмістили 10 видів плакатів, які розповідають про його роботі.

Нагадаємо, що в Києві почали підготовку до будівництва Подільсько-Вигурівської лінії метро, яка з'єднає Кільцеву дорогу з житловим масивом Троєщина.

Четверту гілку метрополітену в Києві будуватимуть окремими ділянками. На новій лінії метро на Троєщину затвердили шість станцій і їх назви, дві з них - з пересадками: "Глибочицька" з переходом на станцію метро "Лук'янівська" і "Подільська" з пересадкою на станцію метро "Тараса Шевченка". Ще чотири нові станції - "Суднобудівна", "Труханів острів", "Затока Десенка" і "Райдужна".

Першим з ділянок метро на Троєщину почнуть будувати ділянку від станції "Глибочицька" до станції "Райдужна". У столиці вже йдуть будівельні роботи зі зведення метро на Подільському мостовому переході, який з'єднає правий та лівий береги Києва.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися