У Києві націоналісти проведуть масштабний Марш слави УПА (Анонс)

У центрі столиці націоналістичні організації проведуть марш на честь Української повстанської армії

У центральній частині столиці 14 жовтня представники націоналістичних організацій проведуть "Марш слави УПА" в честь Дня Захисника України та дня заснування Української повстанської армії. Про це повідомили на офіційній сторінці організації "Правий сектор" в Facebook.

Відомо, що "Правий сектор" організовує марш на честь УПА, о 12:00 14 жовтня, учасники маршу зберуться в парку імені Шевченка, о 13:00 буде проведено віче, а о 14:00 розпочнеться сам марш. Колона пройде від парку Шевченка через Хрещатик до Майдану Незалежності.

Нагадаємо, що у приватники "Маршу за Київ" повідривали довгі руки, що тягнуться з Банкової до Києва. Такий перформанс вони у будували під Офісом президента в знак протесту проти втручання Офісу президента в самоврядування Києва. Місто повинно розвиватися не в інтересах політичних діячів, а в інтересах суспільства, заявили учасники маршу.

Активісти принесли під офіс президента "довгі руки", які, за їхніми словами, "традиційно прямують з цієї будівлі в сторону міста". Під час перформансу вони демонстративно "повідривали" ці символічні руки, розірвавши їх на шматки.

"Ми вважаємо, що кияни самі можуть керувати цим містом, і нам ці руки, які тягнуться з цієї будівлі, не потрібні. Тому ми їх відриваємо", - пояснив сенс перформансу один з активістів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися