Кличко розповів, коли у Києві включать опалення

Що відомо про початок опалювального сезону

Київ може розпочати опалювальний сезон найближчими днями, а влада працює над тим, щоб не допустити зростання тарифів. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час засідання Київської міської ради, передають "Коментарі".

"Від початку цього тижня теплопостачальні підприємства Києва розпочали подавати тепло в лікарні, дитячі садочки та школи. Враховуючи погодні умови, ми вже за лічені дні можемо розпочати опалювальний сезон для житлових будинків", — сказав Кличко.

За його словами, для киян та усіх українців зараз дуже актуальна вартість природного газу, яка вже у вісім разів вища, ніж торік. Минулого року Кличко заявляв, що на повний запуск централізованої системи, протяжність якої 27 тисяч кілометрів до майже 12 тисяч будинків владі було потрібно приблизно тиждень. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві з 1 жовтня керівникам теплопостачальних підприємств доручено почати підключення систем теплопостачання в закладах охорони здоров’я, культури, фізичної культури і спорту, дошкільної і загальної середньої освіти.

Нагадаємо, у Києві закінчилось голосування за Громадський бюджет. Цього разу проголосувала рекордна кількість людей. Голосували в додатку "Київ цифровий", де можна було обрати улюблений проєкт у кілька натискань. Крім того, можна було легко поділитись ним зі знайомими. Окрім того, з’явилась нова функція — можливість віддати 10 голосів, віддавши один за кожну тематику.

Читайте також, що на турботу про киян та пільги влада столиці направить мільярди гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


людмила

13 жовтня 2021, 19:59

В КВАРТИРАХ ХОЛОДНО!ЛИФТ НЕ РАБОТАЕТ УЖЕ ТРЕТИЙ МЕСЯЦ!В НАШЕМ СОЦИАЛЬНОМ ГОСУДАРСТВЕ НЕТ ДЕЛА ДО НАРОДА !Г-Д МЕР ПОМОГИТЕ С РЕМОНТОМ ЛИФТА ПО УЛ РОКОССОВСКОГО 2Б 6 ПОДЪЕЗД!

анд

10 жовтня 2021, 13:14

Валим, он имеел ввиду к зиме, ошибся просто

Пётр

8 жовтня 2021, 16:39

У нас в доме ещё года 4 назад можно было легко попасть на 17 технический этаж. Я с соседом с началом отопительного сезона, спускали воздух из системы отопления, что бы в доме быстрее стало тепло. Года 3 назад вход на технический этаж закрыли и включение отопления теперь задерживается на 3- 4 дня. Мы бы с удовольствием заключили договор о бесплатной, помощи тепловикам, но это проблемно.

Валим

8 жовтня 2021, 13:32

Он же уже говорил, "-готовьтесь к земле"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися