У Києві перекриють рух на Троєщині: деталі (Карта)

У столиці через проведення ремонтних робіт перекриють вулицю Радосинську на Троєщині

У Деснянському районі столиці времеменно обмежать рух транспорту через проведення ремонтних робіт на вулиці Радосинська або автошляху Т-1008. Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що обмеження руху діятиме з 08:00 до 18:00 9 жовтня, на вулиці Радосинська завершуються роботи по середньому ремонту покриття. Дорожники будуть працювати на ділянці від вулиці Милославської до межі міста. На 9 жовтня заплановане облаштування верхнього шару дороги.

lygUC_eGftujx7A2S7i8yjEaY.jpeg

Нагадаємо, що в столиці частково перекрили рух транспортних засобів на естакаді Південного мосту через проведення ремонтних робіт - дорожники замінять деформаційні шви.

Відомо, що обмеження руху транспорту в напрямку лівого берега буде діяти до 15 грудня. На естакаді Південного мосту проведуть роботи по ремонту опор з заміною деформаційних швів. Сам ремонт почався ще в початку серпня, проте весь період він тривав під проїзною частиною ..

До середини грудня ділянку буде частково перекритий для проїзду, за даний період дорожники запланували заміну 4-6 деформаційних швів, всього на Південному мосту їх залишилося замінити 18 штук.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Владимир

10 жовтня 2021, 21:48

Сергей, я возможно открою Америку, но у нас есть такая улица "Радосинская", Гугл карты в помощь.

Сергей

8 жовтня 2021, 12:05

Правильно пишется Радунская

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися