Євросоюз виділить Києву 105 млн євро

За словами віцепрем'єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольги Стефанишини, гроші підуть на поліпшення реформ, малий, середній бізнес та інвестування у фермерське господарство

Києву в рамках програми пакету допомоги Євросоюзу з подолання наслідків пандемії перерахують 105 млн євро. Про це повідомили в пресслужбі Кабінету Міністрів України.

Угоди з Єврокомісією підписала віцепрем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанишина. Угоди передбачають виділення Києву 105 млн євро.

"Допомога від Європейського Союзу буде спрямована на ряд напрямків - від посилення можливостей органів і надання експертних консультацій з проведення реформ, до інвестування в малі фермерські господарства та інноваційні гранти для розвитку малих і середніх підприємств", - пояснила Стефанишина.

Так, 60 млн євро буде виділено на програму технічного співробітництва 2020 року. Що має допомогти владі проводити реформи, а Міністерства отримають експертну підтримку при їх розробці. На розвиток сільського господарства та малих фермерських господарств буде виділено 25 млн євро. Решта 20 мільйонів підуть на підтримку малого та середнього бізнесу.

Як повідомляв портал "Коментарі" киянам пропонують платити за електроенергію "наперед".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися