Знижки для вакцинованих: столичний магазин здивував покупців (ФОТО)

Люди, які зробили щеплення від коронавируса, мають можливість купувати товари зі знижкою в 10%

Жителі столиці помітили в одному з магазинів одягу оголошення, що кожен вакцинована має право отримати знижку на нову колекцію. Про це передає портал "Економічні новини", посилаючись на пост в Telegram-каналі "Київське чтиво".

За словами джерела, стенд в магазині одягу був встановлений на початку поточного місяця. Акція триватиме до кінця жовтня 2021 року. Кожен, хто пред'явить на касі документ, що підтверджує вакцинацію, зможе отримати знижку розміром в 10% на нову колекцію одягу.

Роблячи акції та знижки магазини намагаються залучити людей в вакцинації від коронавірусу. До слова, за кордоном також практикують цей метод, пропонуючи людям, що зробили щеплення, безкоштовні квитки на концерти, знижки в ресторанах, безкоштовне відвідування салону краси, великі знижки на популярні послуги та багато іншого.

Влада впевнена, що чим більше людей зробить щеплення найближчим часом, тим ймовірність введення жорсткого локдауну стає все менше.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував, що Дмитро Кулеба розповів, в якому випадку в Києві введуть обмеження на громадський транспорт і розглядається зараз питання про введення локдауну в столиці. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві почне діяти нова програма "Громадське здоров'я". Метою програми "Громадське здоров'я" є забезпечення раннього виявлення, профілактики та попередження захворювань. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися