Обмеження на транспорт в Києві: в якому разі введуть

Зараз Київ знаходиться в "жовтій" зоні

У столиці з кожним днем погіршується ситуація з захворюваністю COVID-19. Перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба розповів, чи планують вводити локдаун і чи очікувати киянам обмежень на транспорт.

Так, за словами Кулеби, в цілому за останній час 98% хворих не були раніше щеплені від коронавірусу. Зараз вакцинація — це саме те, що допоможе столиці не дійти до критичної ситуації. Зараз Київ знаходиться в "жовтій" зоні. Питання жорсткого локдауну, з яким країна стикалася у 2021 році, поки не розглядається.

Також один з найважливіших питань залишається транспорт і введення на нього обмежень. Кулеба повідомив, що місто готове до погіршення епідеміологічної ситуації та продовжує приймати заявки від підприємств і ФОП.

"Заявку на отримання спецперепусток може подати будь-яке підприємство. Для позитивного рішення необхідно обґрунтувати критичну необхідність роботи підприємства в період жорсткого карантину", - зазначив перший заступник. голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень.

Обмеження на роботу транспорту в столиці будуть вводити тільки в крайньому разі. На цей момент ніякі обмеження не розглядаються. Також варто підкреслити, що в разі локдауну, спочатку, право на проїзд отримають працівники критичної інфраструктури, що забезпечує життєдіяльність міста.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що в Києві перекриють рух на Троєщині. У цей день заплановано облаштування верхнього шару дороги. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, Кличко презентував систему перехоплюючих паркінгів в рамках транспортної та паркувальної концепції столиці. Детальніше читайте на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися