У Києві 9 жовтня ввели безкоштовний проїзд у метро: як отримати квиток

У столичному метрополітені 9 жовтня ввели можливість безкоштовного проїзду для всіх пасажирів

У київському метрополітені в суботу, 9 жовтня ввели можливість безплатного проїзду для всіх киян і гостей столиці - для цього потрібно буде взяти спеціальний квиток. Про це повідомили у пресслужбі комунального підприємства "Київський метрополітен".

Відомо, що в рамках благодійної акції кожен пасажир підземки зможе отримати безплатний QR-квиток для разового проїзду в метро. Такі квитки можна буде отримати в касах від співробітників метрополітену. Акція буде діяти протягом усього дня і закінчиться з останнім виданими квитком. Сьогоднішня вартість однієї поїздки в київському метро складає 8 гривень.

Нагадаємо, що в Києві почали підготовку до будівництва Подільсько-Вигурівської лінії метро, яка з'єднає Кільцеву дорогу з житловим масивом Троєщина.

Четверту гілку метрополітену в Києві будуватимуть окремими ділянками. На новій лінії метро на Троєщину затвердили шість станцій і їх назви, дві з них - з пересадками: "Глибочицька" з переходом на станцію метро "Лук'янівська" і "Подільська" з пересадкою на станцію метро "Тараса Шевченка". Ще чотири нові станції - "Суднобудівна", "Труханів острів", "Затока Десенка" і "Райдужна".

Першим з ділянок метро на Троєщину почнуть будувати ділянку від станції "Глибочицька" до станції "Райдужна". У столиці вже тривають будівельні роботи зі зведення метро на Подільському мостовому переході, який з'єднає правий і лівий береги Києва.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Руслан

10 жовтня 2021, 16:53

Надо же до такой нищеты довести народ ,чтобы люди постарались воспользоваться одноразовым бесплатным проездом .Делали бы бесплатный день .А не унижали бы народ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися