Кандидат у мери Києва Верещук викликає Кличка на дебати

Президент Володимир Зеленський підтримав ідею дебатів

Кандидат у мери Києва народний депутат від "Слуги народу" Ірина Верещук викликала на дебати нинішнього главу столиці Віталія Кличка. Про це повідомляє пресслужба офісу президента.

Президенту Володимиру Зеленському ця ідея сподобалася: "мені здається, що це дуже важливо. Саме в напрямку професійних дебатів з точки зору містобудування, інфраструктури, ЖКГ, грошей, це буде дуже цікаво - побачити відповіді в серйозних дебатах між чинним мером та Іриною Верещук"

За словами Президента, також буде відкрита система визначення кандидатів у депутати від "Слуги народу" на місцевих виборах.

"Ми не можемо простежити за всією країною, але у нас є принцип, що всі кандидатури будуть проходити перевірку - і від Служби безпеки ми будемо просити допомоги, і від інших правоохоронних органів, щоб потім не було сюрпризів"

Верещук у свою чергу подякувала Президенту та колегам за довіру.

"Спасибі всім, хто вірив, вірить і буде вірити в нас. Вірте в нас, будь ласка, ми переможемо, перемога буде за нами", - зазначила Верещук.

Раніше стало відомо, що від "Слуги народу" балотуватиметься Ірина Верещук: на праймеріз вона перемогла Миколу Тищенка, Олександра Дубинського, Олександра Качуру та Дмитра Гуріна.

Нагадаємо, 16 липня в четвер під Радою пройшов протест проти законопроєкту про російську мову в школах. Законопроєкт запропонував депутат "Слуги народу "Максим Бужанський, якого за це додали на сайті"Миротворця".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися