У Києві перекрили рух на Троєщині: подробиці (Карта)

У столиці через проведення ремонтних робіт тимчасово перекрили рух на Троєщині

У Деснянському районі української столиці тимчасово обмежать рух транспортних засобів на Троєщині через проведення робіт по середньому ремонту. Про це повідомили у пресслужбі комунальної корпорації "Київавтодор".

Йдеться про вулицю Радосинську, де буде частково перекрито рух транспорту до 18:00 9 жовтня. Дорожники проводять роботи з оновлення покриття на ділянці між вулицею Милославська і кордоном горла. На 9 жовтня у комунальників заплановано облаштування верхнього шару покриття.

Роботи будуть виконані при сприятливих погодних умовах, під час робіт рух частково обмежать. Комунальники заздалегідь вибачилися за можливі затори й незручності.

Нагадаємо, що в Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на Наддніпрянському шосе. За даними столичних комунальників, тут почали середній ремонт дороги. Роботи виконують в напрямку Столичного шосе. На верхній шар асфальту наносять захисне тонкошарове покриття, щоб продовжити термін його експлуатації. Основні ремонтні роботи планують виконувати на вихідних, щоб менше впливати на трафік.

Зараз на магістралі тривають підготовчі роботи. До завершення ремонту на Наддніпрянському шосе частково обмежено рух до 15 листопада. Столичні комунальники також вибачилися за тимчасові незручності. Якщо будуть сприятливі погодні умови, то ремонт закінчать до початку листопада.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися