У Києві на ВДНГ виявили сім'ю з немовлям, яка живе в листах гіпсокартону (Відео)

На столичному ВДНГ виявили пару з маленькою дитиною, які живуть в будинку з листів гіпсокартону

У Голосіївському районі української столиці на ВДНГ виявили пару з маленькою дитиною в колясці, яка проживає в так званому будинку з листів гіпсокартону. Про це стало відомо з сюжету каналу "Магнолія ТВ" з місця подій.

Повідомляється, що чоловік і жінка зробили собі імпровізований притулок, облаштувавши своєрідний будинок з листів гіпсокартону. Разом з ними був немовля, який спав в дитячому візку замість ліжка. Поліції довелося забрати дитину в батьків, так як вони не можуть забезпечити його нормальними житловими умовами. Також правоохоронці намагалися з'ясувати, чому пара проживає на вулиці.

Нагадаємо, що влітку в селищі Баришівка, що в Броварському районі Київської області, з двору будинку безвісти пропала трирічна дівчинка. Правоохоронці не втрачаючи ні хвилини вирушили на пошуки дитини.

Н а лінію "102" надійшло повідомлення про зникнення дитини прямо з двору. Про зникнення дівчинки правоохоронцям розповіла її бабуся. Жінка першою виявила, що внучки немає у дворі біля будинку. Самостійні пошуки не дали позитивного результату, тому було вирішено звернутися в поліцію.

До будинку, поруч з яким в останній раз батьки бачили дівчинку, приїхали співробітники поліції. Отримав докладний опис зовнішності дитини та опис елементів одягу, в яких дівчинка гуляла на вулиці, правоохоронці вирушили на пошуки. Вже через деякий час поліцейські розшукали і привели додому трирічну дівчинку. На щастя, за час, поки вона перебувала без нагляду дорослих, з нею нічого не сталося.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися