Заради фотосесії: в метро Києва чоловік і жінка їхали між вагонами (Відео)

У столичному метрополітені чоловік і жінка їхали між вагонами поїзда

У столичному метрополітені на червоній гілці помітили пару екстремалів, які шукали гострих відчуттів. Йдеться про чоловіка і жінку, які їхали між вагонами поїзда. Про це стало відомо з відео, який опублікував користувач "pistonczyk" на YouTube.

Відомо, що інцидент був помічений 10 жовтня між станціями "Гідропарк" і "Дніпро" на червоній лінії, чоловік і жінка залізли в простір між вагонами електропоїзда, щоб влаштувати фотосесію прямо під час руху.

Нагадаємо, що в Києві почали підготовку до будівництва Подільсько-Вигурівської лінії метро, яка з'єднає Кільцеву дорогу з житловим масивом Троєщина.

Четверту гілку метрополітену в Києві будуватимуть окремими ділянками. На новій лінії метро на Троєщину затвердили шість станцій і їх назви, дві з них - з пересадками: "Глибочицька" з переходом на станцію метро "Лук'янівська" і "Подільська" з пересадкою на станцію метро "Тараса Шевченка". Ще чотири нові станції - "Суднобудівна", "Труханів острів", "Затока Десенка" і "Райдужна".

Першим з ділянок метро на Троєщину почнуть будувати ділянку від станції "Глибочицька" до станції "Райдужна". У столиці вже йдуть будівельні роботи зі зведення метро на Подільському мостовому переході, який з'єднає правий та лівий береги Києва.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Алексей

12 жовтня 2021, 09:27

Ну дык сэкономили наверное!

Алексей

12 жовтня 2021, 09:26

Ну дык сэкономили!

Василий

12 жовтня 2021, 03:58

постановочная херня...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися