Похорон Антона Полякова: попрощатися з нардепом приїхав Разумков і колишні однопартійці (ФОТО)

Прощальна церемонія проходить в рідному місті нардепа

Сьогодні в Чернігові відбулася прощальна церемонія з Антоном Поляковим, який помер у машині таксі 8 жовтня поточного року. Про це інформує видання "Страна".

Повідомляється, що прощання проходило в місцевій філармонії о 10:00. До 11:45 почнеться відспівування в Спасо-Преображенському соборі. Далі, о 13:00 почнуться похорони політика. За інформацією джерела, ховати Полякова будуть на найбільшому в Чернігові кладовищі "Яцево".

picture

Фото: "Страна"

У філармонії на церемонії прощання з народним депутатом були присутні рідні та близькі, вдова Антона Полякова. Також попрощатися з колегою приїхали його однопартійці "За майбутнє" і займає раніше посаду спікера Верховної Ради Дмитро Разумков.

picture

Фото: "Страна"

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в п'ятницю, 8 жовтня, в столиці помер народний депутат від групи "За Майбутнє"   Антон Поляков. Політику стало погано в машині таксі. Медики намагалися врятувати життя нардепу, але спроби не увінчалися успіхом. Водій таксі, в якому помер Поляков, повідомив, що політик перебував у стані, можливо, алкогольного сп'яніння. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в МВС назвали офіційну причину смерті нардепа Полякова. Дані експертизи говорять про те, що крім дози алкоголю в крові Полякова виявили напівсинтетичний наркотичний препарат. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергей

12 жовтня 2021, 16:03

Странные вещи творятся на Украине ...! Я думаю что это было убийство (устранение неугодных...) Ну смотрите: народный депутат, без сопровождения (допускаю), один (допускаю), пьяный (не допускаю, потому что один), едет в машине (кто был вместе с ним неизвестно, а что следствие определить не может...Телефонные звонки хронология времени и т. д.), затем неизвестные пересаживают народного депутата в таком состоянии в заранее вызванное такси, которое едет вслед за машиной, где находился народный депутат, опять его никто не сопровождает до дома...те же самые "собутыльники" из злополучной машины. И при этом депутат был невменяем, что даже слова не мог произнести... Это УБИЙСТВО!!! Но он раскрыто не будет!!!

Геракакал

12 жовтня 2021, 09:12

так просто...убили потом попрощаться пришли

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися