У центрі Києва на тиждень перекрили рух: деталі (Карта)

У центральній частині столиці на тиждень обмежили рух транспорту

У центральній частині української столиці через проведення виставки сучасних зразків озброєння тимчасово перекрили рух на Володимирському проїзді. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що обмеження руху діятиме до 00:00 17 жовтня, на Михайлівській площі і Володимирському проїзді з 13 по 17 жовтня проходитиме виставка сучасних зразків техніки і озброєння сил безпеки і оборони України.

Рух на Володимирському проїзді на ділянці від вулиці Мала Житомирська до вулиці Михайлівська буде перекрито.

Нагадаємо, що в столиці частково перекрили рух транспортних засобів на естакаді Південного мосту через проведення ремонтних робіт - дорожники замінять деформаційні шви.

Відомо, що обмеження руху транспорту в напрямку лівого берега буде діяти до 15 грудня. На естакаді Південного мосту проведуть роботи по ремонту опор з заміною деформаційних швів. Сам ремонт почався ще в початку серпня, проте весь період він тривав під проїзною частиною ..

До середини грудня ділянку буде частково перекритий для проїзду. За даний період дорожники запланували заміну 4-6 деформаційних швів, всього на Південному мосту їх залишилося замінити 18 штук.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися