"День камінг-ауту": Києво-Могилянську академію підсвітили кольорами ЛГБТ (ФОТО)

На столичному Подолі підсвітили кольорами ЛГБТ-спільнота центральний корпус Києво-Могилянської академії

У Подільському районі столиці на Контрактовій площі підсвітили кольорами ЛГБТ-спільноти будівлю центрального корпусу Києво-Могилянської академії. Про це повідомили на офіційній сторінці організації "Київ Прайд" в Twitter.

Відомо, що будівля Києво-Могилянської академії було підсвічено кольорами ЛГБТ-спільноти в честь дня камінг-ауту. Камінг-аутом називають процес добровільного усвідомлення людиною своєї сексуальної орієнтації або гендерної приналежності.

Нагадаємо, що під час минулого маршу ЛГБТ в Києві на Михайлівській площі представники громадської організації "Традиція і порядок" спалили прапор ЛГБТ-спільноти під вигуки "Бог, батьківщина, патріархат".

П еред початком маршу трансгендерів на Михайлівську площу прийшли кілька сотень традиціоналістів зі священиком і барабанами, які вигукували гасла "Бог, батьківщина, патріархат" і "смерть ЛГБТ".

На підході до площі колона традиціоналістів спалила прапор ЛГБТ-спільноти під вигуки "ганьба" і "ЛГБТ - це хвороба".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Петрович

12 жовтня 2021, 11:30

Не понимаю! Работают у меня две барышни, спят вместе, мечтают вместе и орут об этом каждые 5 минут. Какая мне разница кто с кем спит и кто кому куда заглядывает! Орать то чего. Работу делай и иди занимайся своими делами. Парады надо проводить за спасение животных и пенсионеров, брошенных на "призволяще". И зачем трогать лгбтшников, они же сами вымрут!!! Это Закон Природы!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися