У Києві від тривалої хвороби помер відомий письменник (Фото)

У столиці помер відомий український письменник Ігор Січовик

У Києві після тривалої боротьби з важкою хворобою пішов із життя відомий український письменник Ігор Січовик, він був членом Національної спілки письменників України. Про це з посиланням на слова сина письменника повідомляє видання "Українська літературна газета".

Січовик є автором кількох десятків книжок для дітей, а також книг сатири та гумору. У 2003 році письменник створив і видав повість "Неймовірні пригоди барона Мюнхгаузена в Україні".

Нагадаємо, що недавно в Дніпровському районі української столиці знайшли мертвим депутата Верховної Ради України від групи "За Майбутнє" Антона Полякова, поліція розслідує обставини його смерті.

Відомо, що в тіло політика виявили в Дніпровському районі вночі 8 жовтня, йому стало погано в машині таксі по дорозі. Лікарі швидкої допомоги намагалися реанімувати Полякова, проте констатували смерть. На місці події працювали експерти, щоб встановити причини та обставини смерті депутата. Відкрито кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство.

За словами журналіста Юрія Бутусова, водій таксі, який віз Полякова, заявив, що померлий був в стані алкогольного сп'яніння, коли сів до нього в машину. Антону Полякову було 33 роки.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися