Буде дуже складно: у Києві озвучили прогноз на ситуацію з коронавірусом

Експерти озвучили несприятливий прогноз щодо ситуації з COVID-19 в Києві в листопаді

Столичні експерти і лікарі озвучили прогноз щодо розвитку ситуації з захворюваністю COVID-19 в листопаді 2021 року. Про це повідомила завідувачка інфекційного відділення Київської міської клінічної лікарні №4 Наталія ралец на прес-конференції, передає видання "Факти".

За її словами, прогнозується, що ситуація із захворюваністю в столиці в жовтні і листопаді 2021 року дуже важкою. У відділеннях інтенсивної терапії столичних лікарень практично не залишилося вільних місця. У Києві сьогодні дуже багато бажаючих госпіталізувати, всі лікарні переповнені, проте лікарі все одно беруть хворих.

Нагадаємо, що зараз існує єдина альтернатива локдауну - це вакцинація. Іншої альтернативи на даний момент немає. При цьому, весь процес повинен пройти максимально швидко. Ресурсів для нарощування темпів вакцинації досить.

Разом з тим кількість пунктів постійно збільшується. Тому кияни можуть зробити щеплення в будь-який зручний для них час і в зручному місці. Серед вакцин є вибір: Coronavac, Pfizer, AstraZenecа.

У столиці щодня збільшується кількість хворих коронавірусів. Заповнена ліжок в київських лікарнях становить 44,6%.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися