У Києві змінили рух семи автобусів: список маршрутів

На столичному Лісовому масиві змінили рух ряду автобусних маршрутів

На лівому березі української столиці тимчасово змінили рух ряду міських автобусних маршрутів через проведення ремонтних робіт на Лісовому масиві. Про це повідомили в прес-службі комунального підприємства "Київпастранс".

Відомо, що на перехресті вулиць Мурманська і Кіото проводитимуть роботи з прокладання інженерних мереж. Будуть змінені маршрути автобусів під номерами 10, 11, 11Д, 33, 79, 81 і 258.

Маршрути №№10 і 258 їхатимуть від селища Рибний до вулиці Мурманській через Броварський проспект і далі за встановленим маршрутом. Автобуси №№11 і 11Д йтимуть від селища Биківня до вулиці Мурманській через Броварський проспект і вулицю Кіото, а далі по маршруту.

Автобус №33 йтиме від вулиці Кіото через вулиці Кубанської України, Космонавта Волкова, Лесной проспект, вулицю Мілютенка і до вулиці Кіото. Маршрут №79 курсуватиме від вулиці Каштановій через вулиці Кіото, Мілютенка, Шолом-Алейхема і Кубанської України, а далі за встановленим маршрутом. Автобус №81 йтиме від вулиці Кіото через Лісовий проспект, вулицю Космонавта Волкова, Кубанської України і до Кіото.

Нагадаємо, що столична влада продовжує процес кардинальної зміни проїзду в міських маршрутних автобусах, тепер за стандартами перевезень стежитимуть на офіційному рівні. Йдеться про призначення нового керівника Комунальної служби перевезень - ним став Віктор Савченко, його завданням буде зміна стандартів пасажирських перевезень в Києві в умовах боротьби з мафією маршрутників.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися