У Києві почали добудову Дарницького мосту (ВІДЕО)

Занедбане будівництво відновилося

У Києві почалися роботи по добудові столичного довгобуду Дарницького мосту, відомого як "міст Кірпи". Як виглядає початок будівництва показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Планується добудувати з'їзди на Дніпровську набережну. На будівельний майданчик вже завезли техніку та почали підготовчі роботи. Будівництво Дарницького автомобільного моста почали в 2004 році, нагадав автор відео. Він має по три смуги руху в кожному напрямку. Пропускна здатність — 35 тисяч автомобілів на день.

На лівому березі Дарницький міст веде до розв'язки на Дніпровській набережній і включає дорогу вздовж залізничних шляхів через Харківський шляхопровід в напрямку станції Дарниця. На правому березі заїзди виходять на Наддніпрянське шосе. Автор відео також нагадав, що зараз на мосту відсутні автомобільні заїзди на лівому березі Дніпра.

"Заїзди на правому березі побудовані. Об'єкт частково відкрили в 2010-2011 роках, але закінчити роботи не вдалося і він понад десять років знаходиться в статусі будмайданчика", — йдеться у дописі блогера Сергія Мухлиніна до відео.

 

Нагадаємо, тендер на добудову Дарницького мосту виграло ТОВ "Спільне українсько-німецьке підприємство "Автострада". Сума будівельних робіт складає понад мільярд гривень. Дарницький міст знаходиться на балансі держави, і в наступному році його обіцяють повністю відкрити.

Читайте також, що мер Києва Віталій Кличко розповів про проблеми з мостами та будівництво метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися