Коли йдуть на канікули діти в столичних школах

Причин для дострокового початку канікул немає

У столиці визначили дату, коли школярі підуть на осінні канікули. Про це повідомили в пресслужбі Київської міської ради.

За інформацією джерела, діти у всіх столичних школах підуть на осінні канікули за графіком — з 25 жовтня. Як зазначає заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський, на сьогодні немає причин для дострокового початку канікул.

Згідно зі статистикою, зараз у всьому місті трохи більш як 800 учнів хворіє коронавірусів. Це всього 0,3% від загального числа всіх школярів Києва. Також наголошується, що вже понад 86% співробітників навчальних закладів вакциновані. Вже до кінця поточного місяця планується вакцинація практично 100% співробітників.

Крім цього, в багатьох школах столиці вже включили опалення. З нового тижня опалення вже буде абсолютно в кожній школі Києва. Таким чином, в місті створені всі умови для безпечного продовження освітнього процесу.

До слова, школи в місті Ірпінь, що в Київській області, йдуть на канікули з 14 жовтня. Не виключається і продовження канікул до 30 жовтня. Однак точне рішення ще не прийнято.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області введуть обмеження на громадський транспорт. Незабаром жителі області не зможуть вільно здійснювати поїздки. Для цього будуть потрібні певні документи. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області побудують нову школу. Рішення про це було прийнято на сесії міської ради. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися