У Києві 14 жовтня перекриють центр міста: деталі (Карта)

У центрі столиці сьогодні перекриють рух транспорту через заходів на честь Дня захисника України

У центральній частині столиці 14 жовтня перекриють рух транспорту через проведення заходів на честь Дня захисників і захисниць України. Про це повідомили в прес-службі Патрульній поліції України.

Відомо, що в зв'язку з проведення пішого маршу на честь Дня захисника України з 13:30 до 18:30 14 жовтня перекриють рух транспорту на вулиці Володимирська (від вулиці Льва Толстого до бульвару Шевченка), бульваер Шевченко (від вулиці Володимирська до Хрещатика), Хрещатику (від бульвару Шевченка до вулиці Михайлівської), вулиці Михайлівській, вулиці Героїв Небесної Сотні (від вулиці Михайлівська до вулиці Банкової) і вулиці Банковій.

7vWFUiHogj1PJMi19nSADtXGZ.jpeg

Нагадаємо, що в центральній частині української столиці через проведення виставки сучасних зразків озброєння тимчасово перекрили рух на Володимирському проїзді.

Відомо, що обмеження руху діятиме до 00:00 17 жовтня, на Михайлівській площі і Володимирському проїзді з 13 по 17 жовтня проходитиме виставка сучасних зразків техніки і озброєння сил безпеки і оборони України.

Рух на Володимирському проїзді на ділянці від вулиці Мала Житомирська до вулиці Михайлівська буде перекрито.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися