У Києві пройшов марш до Дня захисників і захисниць України (ФОТО)

Сьогодні, 14 жовтня, в столиці проводився марш до Дня захисників і захисниць України. Про це повідомляє видання "Hromadske".

Хода відбувалася від КНУ ім. Тараса Шевченка до Майдану Незалежності. У заході брали участь жителі міста, військові, учасники бойових дій, представники кількох політичних партій, а також організація "Рух ветеранів України". Остання, до слова, є співорганізатором маршу.

picture

В той самий час проходив марш до 79-річчя від дня створення Української повстанської армії. Колони рухалися разом. Спереду йшли учасники бойових дій, а потім — представники патріотичних організацій.

Також видання повідомляє, що деякі учасники заходу палили опудала президента країни та, ймовірно, голови ОП, на Хрещатику. Далі представники "Нацкорпусу" мали намір відправитися до Офісу президента, щоб озвучити свої вимоги. Однак в підсумку лідер "Нацкорпусу" повідомив, що походу до ОП не буде.

picture

Протягом усього дня вулиці міста і громадські місця посилено патрулювали правоохоронці з метою недопущення порушень громадського порядку та карантину.

У пресслужбі Поліції Києва відзначають, що в заходах взяли участь близько п'яти тисяч громадян. Завдяки злагодженим діям правоохоронців, ніяких правопорушень під час заходів з масової участі громадян не допущено.

picture

ФОТО: Hromadske, Нацполіція, Громадське Радіо.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на Співочому полі стартує фестиваль мистецтв. На фестивалі учасники та гості зможуть долучитися до створення демонстраційного панно "Київські розписи". Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в центральній частині столиці 15 жовтня очікується закриття ряду станцій метрополітену. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Андрей

15 жовтня 2021, 07:45

Так я не пойму а ковида уже нет,вся эта толпа без масок.ау полиция ,шо с протоколами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися