У Києві відкрили оздоровчі санаторії для дітей

Попри те, що санаторії відкрили 21 липня заїзд дітей планується тільки з наступного тижня

У Києві та по області з 21 липня запрацювали шість оздоровчих санаторіїв для дітей. Заїзд дітей планується тільки з 27 липня, але путівку можна оформити вже зараз. Про це розповів мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці у Фейсбуці.

За словами мера, днями перевірили готовність до відновлення робіт після карантину дитячого санаторію "Орлятко" у Ворзелі. Заклад відремонтували, утеплили, для нього закупили спортивний інвентар, меблі та медичне обладнання.

Також Кличко уточнив, що вже в цьому році планується відкриття двох відділень для реабілітації дітей з кардіоревматологічними захворюваннями – в санаторії "Лісова поляна" і ендокринологічні захворювання - в санаторії "Ялинка".

Установи працюватимуть за суворими санітарними правилами та заповняться тільки на 50%. У санаторіях повинна бути людина, відповідальна за проведення температурного скринінгу.

Нагадаємо, попри те, що влада допускає дистанційне навчання через карантинні обмеження у зв'язку з епідемією коронавірусу, роботи з оновлення будівель вирішили продовжити. Зараз до навчального року планують капітально відремонтувати 26 установ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися