Чистять іржу: в Києві стартували роботи з добудови Дарницького мосту (Фото)

На лівому березі столиці стартували роботи з добудови з'їздів з Дарницького мосту

На лівому березі української столиці стартували активні роботи по добудові Дарницького мосту, більш відомого як міст Кирпи. На місці вже працюють будівельники й техніка, опори чистять від іржі. Про це повідомляє видання "Сегодня".

Відомо, що на початку жовтня 2021 року "Укрзалізниця" заявила про добудову переправи. Підрядник вже почав роботи підготовчі роботи. Поруч з ділянками недобудованих опор спостерігається скупчення техніки, а робочі обробляють іржаві металеві конструкції й фарбують їх.

Планується добудова з'їздів з мосту на Дніпровську набережну, а також завершення будівництва дороги з реконструкцією Харківського шляхопроводу. Всі роботи пообіцяли закінчити до кінця 2022 року, це дозволить розвантажити транспортні потоки на лівому березі столиці.

Нагадаємо, що в Деснянському районі столиці на Троєщині планують збудувати новий арковий міст через озеро Райдуга, яке більш відоме як Радунка. Про це стало відомо з відповідного розпорядження Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що в документі передбачається перезатвердження проєкту будівництва Подільсько-Воскресенського моста через Дніпро. Новий проєкт передбачає будівництво нового аркового мосту через озеро Радунка. Переправа матиме довжину у 204 метри й шість смуг для руху транспорту.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися