У Києві можуть продовжити осінні канікули: подробиці

У столиці можуть продовжити тривалість осінніх канікул для школярів до 4 тижнів

У Києві можуть продовжити осінні канікули в школах до 3-4 тижнів через погіршення ситуації із захворюваністю на COVID-19. Таке рішення прийматимуть МОЗ і Міністерство освіти України. Про це повідомив головний санітарний лікар України Ігор Кузин в ефірі "Українського радіо".

За його словами, канікули, швидше за все, будуть продовжені, проте не на надто тривалий термін. Якщо зараз вони тривають два тижні, то йде дискусія про продовження до 3-4 тижнів. Він зазначив, що зараз у лікарнях знаходяться багато дітей з COVID-19.

Діти більш активно беруть участь в епідемічному процесі, а велика кількість класів закривається через випадки хвороби серед вчителів або учнів. У такому випадку весь клас вважається контактним і йде на карантин.

Нагадаємо, що в київському метрополітені розповіли про режим своєї роботи в разі посилення карантинних обмежень, пов'язаних з пандемією COVID-19 у місті. Про це повідомили у пресслужбі комунального підприємства "Київський метрополітен".

У метрополітені поки не отримували документів з приводу можливих обмежень на поїздки. Однак, як тільки такий документ надійде, - підприємство одразу підготує відповідний план дій.

У Київській міській державній адміністрації заявили, що зупинка роботи підземки - це крайній захід, на який підуть в разі виходу з-під контролю ситуації із захворюваністю на COVID-19.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися