У Києві розповіли про будівництво нових тунелів метро на Троєщину

У КМДА розповіли про будівництво нових тунелів метрополітену на Троєщину

У Києві розповіли про будівництво нових тунелів метрополітену майбутньої лінії підземки на Троєщину. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Густелєв, передає офіційний сайт КМДА.

За словами чиновника, новий проєкт будівництва Подільсько-Воскресенського мосту передбачає подальше будівництво нових ділянок тунелів метро майбутньої Подільсько-Вигурівської лінії метрополітену.

Він зазначив, що сьогодні ведуться роботи по насипу і будівництву тунелів метрополітену. У складі будівництва Подільсько-Воскресенського мосту облаштовані в східних конструкціях три станції майбутньої лінії підземки.

Нагадаємо, що столична влада також зробила важливу заяву по будівництву Подільсько-Воскресенського мосту, який повинен з'єднати Троєщину і Воскресенки з Подолом.

Було затверджено новий проєкт будівництва переправи, який передбачає будівництво ще одного заїзду та з'їзду на Троєщині. Зміни допоможуть організувати більш зручне пересування. Чиновник зазначив, що документ передбачає зведення чергового з'їзду на вулиці Оноре Де Бальзака.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися