Київська область потрапила до "помаранчевої" зони

15 жовтня в Київській області виявлено 391 випадок захворювання коронавірусом

На сайті Міністерства охорони здоров'я оновили дані про рівень захворюваності в регіонах України. Відсьогодні Київська область перейшла з  "жовтої" у "помаранчеву" зону.

Рівень захворюваності COVID-19 в Київській області станом на 14 жовтня 2021 року за певним показником 75 на 100 тисяч, склав 322 на 100 тис.

Так, сьогодні в "помаранчевій" зоні знаходяться такі області: Дніпропетровська, Запорізька, Миколаївська, Чернігівська, Чернівецька, Хмельницька, Черкаська, Одеська, Сумська, Тернопільська, Донецька, Київська, Волинська, Луганська, Львівська, Харківська.

У "червоній" зоні зараз тільки одна область — Херсонська.

Обмеження для "помаранчевої" зони:

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в аеропорту "Бориспіль" розповіли про нові правила перевезення пасажирів. Незабаром подорожуючи в межах регіонів з "жовтим" рівнем епідбезпеки, людям необхідно буде мати при собі певні документи. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області вводяться обмеження на громадський транспорт. Для того, щоб зробити поїздку, людям необхідно буде мати при собі документи, що доводять відсутність хвороби або ж сертифікат про вакцинацію. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися