Погода у Київській області на вихідні: чи очікувати дощів

Прогоноз погоди на 16 і 17 жовтня

Погода у Київській області на цих вихідних порадує як теплом і сонцем, так і невеликим похолоданням з дощами. Метеорологи розповіли, коли та де очікувати дощову погоду.

За даними Укргідрометцентру, в суботу, 16 жовтня, в Баришівці, Яготині, Білій Церкві та Миронівці очікуються дощі. Температура повітря вдень складе від 10 до 12 градусів вище 0, в Білій Церкві стовпчик термометра покаже вдень до 14 градусів. До ночі в Яготині та Баришівці очікується від 1 до 3 градусів, в Білій Церкві та Миронівці — від 3 до 5 градусів.

Що стосується іншої частини Київської області, то цей день видасться теплим і сонячним. Температура повітря вдень очікується від 12 до 14, у Фастові — від 11 до 13 градусів. До ночі — від 1 до 3 градусів вище 0. У Вишгороді та Борисполі вночі стовпчик термометра покаже до 5 градусів.

picture

У неділю, 17 жовтня, пройде без опадів в Київській області. Протягом дня буде хмарна погода. Температура повітря підніметься максимум до 12 градусів. Вночі у всіх містах області очікується від 2 до 4 градусів.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області пройде ярмарок. Для всіх гостей заходу буде організована культурно-розважальна програма. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Співочому полі стартує фестиваль мистецтв. На фестивалі учасники та гості зможуть долучитися до створення демонстраційного панно "Київські розписи". Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.

Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися