ACTIVE PARK DANCE FEST: киян запрошують на фестиваль

Вхід вільний для усіх охочих

У столиці протягом чотирьох днів проходитиме фестиваль сучасного танцю ACTIVE PARK DANCE FEST. Захід відбудеться в рамках проєкту президента України "Активні парки — локації здорової України". Про це повідомляється на сторінці організаторів.

Якщо ваша душа лежить до танців, якщо вам довгий час хотілося спробувати себе в танцях, але не було можливості, якщо ви хочете прокачати свої навички — проєкт "Активні парки" відкриває двері в танцювальний світ для кожного бажаючого.

У програмі фестивалю будуть майстер-класи від топових танцюристів, які вони надаватимуть абсолютно безплатно для всіх гостей заходу.

Також в ході фестивалю кожен охочий зможе можливість представити рівень своєї танцювальної майстерності в JAM виступах.

ACTIVE PARK DANCE FEST буде проходити 16,17, 22 і 23 жовтня на ВДНГ. Вхід вільний для всіх охочих. Реєстрація буде проходити в 4 павільйоні.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві відбудеться акція Walk for Freedom. Взяти участь у заході зможе кожен охочий. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що 16 жовтня в Київській області відбудеться ярмарок. Для всіх гостей заходу буде організована культурно-розважальна програма. Детальніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Эдуард

16 жовтня 2021, 16:44

Сейчас самое время, спасибо президент

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися