У Києві готують масові протести під Офісом Президента через скандальну забудову

У столиці готують масові протести під Офісом Президента через незаконну забудову

У столиці жителі Микільської Слобідки планують влаштувати протест під будівлею Офісу Президента України через скандальне будівництво житлового комплексу. Про це повідомили на Facebook-сторінці громадської організації "Микільська Слобідка".

Акцію планують провести 18 жовтня, на такий крок місцеві жителі пішли після побиття активістів тітушками забудовника, яке відбулося кілька днів тому. Троє місцевих жителів потрапили до лікарні на лікування в стаціонар.

Також активісти заявили, що, за чутками, бенефіціарами будівництва нібито є наближені до Банкової люди, вони будуть вимагати створення парку на місці, де хочуть побудувати житловий комплекс.

Нагадаємо, що недавно в Дніпровському районі української столиці на незаконне будівництво на вулиці Микільсько-Слобідська, 7-9 ТІТУШКИ забудовника жорстоко побили ветерана війни на Донбасі Юрія Юхименка. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив активіст Олег Симороз.

За його словами, Юхименко є одним із захисників району від незаконної забудови, його жорстоко побили тітушки забудовника. Юхименко - учасник війни на Донбасі й український доброволець. Симороз зазначив, що поліція не діє і покриває тітушок.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися