Біля Житнього ринку в Києві сталась пожежа

За 20 хвилин вогнеборцям вдалось локалізували загоряння

У понеділок, 18 жовтня, на вул. Верхній Вал, 16 у Подільському районі Києва сталась пожежа. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Києві.

На місці пожежники встановили, що займання виникло біля Житнього ринку на узбіччі дороги у металевому кіоску. За 20 хвилин вогнеборцям вдалось локалізували загоряння на площі 15 кв. м, а ще через 15 хвилин – ліквідували.

На місці залучили дві одиниці основної пожежно-рятувальної техніки, а також десять осіб особового складу ДСНС. Жертв і постраждалих немає. Причина пожежі наразі встановлюється.

Як повідомляли "Коментарі", у Солом'янському районі Києва у власній квартирі під час пожежі загинув 24-річний хлопець.

За інформацією джерела, на лінію "101" надійшло повідомлення про пожежу в будинку на проспекті Відрадному. У службу порятунку звернулися жильці будинку і заявили, що горить одна з квартир. До місця події було направлено вогнеборців з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області у власній квартирі живцем згоріла пенсіонерка. У тій же квартирі знаходився син загиблої, який намагався врятувати свою матір. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися