Кияни хочуть ще один вагон до кожного поїзду київського метро

Для цього не потрібно навіть перебудовувати станції.

Кияни підписують петицію, щоб влада збільшила кількість вагонів у поїздах метрополітену з п'яти до шести. За словами автора петиції, це зменшить натовп у вагонах, що особливо важливо в умовах пандемії коронавірусу.

Зазначається, що для цього не потрібно навіть перебудовувати станції. Адже можна здійснювати вхід і вихід у першому вагоні тільки з двох дверей вагона - останніх і передостанніх, а в шостому вагоні - тільки з перших і других дверей від голови вагона.

Варто зазначити, що Київський метрополітен щоденно в середньому перевозить понад 800 тисяч киян і гостей столиці. А поїзди рухаються за графіком до секунди, тому організувати рух ще додаткового вагону не так просто, як здається.

Як писали "Коментарі", у Києві розповіли про будівництво нових тунелів метрополітену майбутньої лінії підземки на Троєщину. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Густелєв, передає офіційний сайт КМДА. За словами чиновника, новий проєкт будівництва Подільсько-Воскресенського мосту передбачає подальше будівництво нових ділянок тунелів метро майбутньої Подільсько-Вигурівської лінії метрополітену.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися