У центрі Києва закриють станції метро: подробиці

У центральній частині столиці в ніч з 19 на 20 жовтня змінять роботу метрополітену

У центральній частині столиці змінять роботу метрополітену та закриють на вхід ряд станцій через проведення матчу групового етапу Ліги Чемпіонів між "Шахтарем" і "Реалом". Про це повідомили в прес-службі комунального підприємства "Київський метрополітен".

Відомо, що в ніч з 19 на 20 жовтня буде продовжена робота метрополітену на одну годину - причиною стало проведення футбольного поєдинку на НСК "Олімпійський", який розпочнеться о 22:00. Також можливе закриття на вхід станцій метрополітену "Олімпійська", "Палац Спорту" та "Площа Льва Толстого".

Такі заходи необхідні в рамках забезпечення безпеки, щоб уникнути масового скупчення людей на платформах станцій.

Нагадаємо, що раніше в київському метрополітені розповіли про режим своєї роботи в разі посилення карантинних обмежень, пов'язаних з пандемією COVID-19 в місті. Про це повідомили в прес-службі комунального підприємства "Київський метрополітен".

Повідомляється, що в метрополітені заявили, що поки не отримували документів з приводу можливих обмежень на поїздки. Однак, як тільки такий документ надійде - підприємство одразу підготує відповідний план дій.

У Київській міській державній адміністрації заявили, що зупинка роботи підземки - це крайній захід, на яку підуть в разі виходу з-під контролю ситуації із захворюваністю на COVID-19.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися