Заради чергової забудови: в центрі Києва зносять садибу XIX століття (Фото)

У центральній частині столиці заради чергової забудови зносять історичну будівлю на бульварі Шевченка

У центральній частині української столиці на бульварі Тараса Шевченка зносять історичну садибу XIX століття заради будівництва офісного центру. Забудовник вже почав демонтажні роботи. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив юрист і активіст Дмитро Перов.

За його словами, забудовник почав демонтаж двоповерхової садиби кінця XIX століття на бульварі Шевченка, 4. Фасад будівлі довгий час стояв завішеним, а в минулі вихідні будівельники взялися за демонтаж внутрішньої побудови. На місці садиби побудують офісний центр з підземним паркінгом. Даний будинок відомий з життя студента-дисидента Дмитра Багрова, який застрелив прем'єр-міністра Російської імперії Петра Столипіна в Києві.

Нагадаємо, що в Обухові Київської області депутати місцевої міської ради прийняли скандальне рішення - вони віддали під забудову 18 га лісу на території міста. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив депутат Обухівського міськради Богдан Яцун.

Відомо, що депутати прийняли проект містобудівної документації - план зонування територій міста, який дає дозвіл на забудову близько 18 гектар лісу в Обухові.

Депутати виносили в зал альтернативний план зонування, що передбачав збереження лісових ділянок, однак рішення було провалено.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Николай

19 жовтня 2021, 13:53

Вальдемар, Да не плесень. А боксер наступает. Без него не решили бы этот вопрос.

Вальдемар

19 жовтня 2021, 12:01

Плесень зеленая наступает....

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися